LES NOSTRES MARQUEs

Gabinete

A Gabinete SME apostem per la prevenció i la seguretat laboral en el sentit més ampli, de manera que oferim prestacions diverses: des de la prevenció de riscos laborals fins a la Salut i els serveis mèdics, passant per la formació i la consultoria. El nostre qualificat personal tècnic confia fermament en què el benestar físic i mental està vinculat a la seguretat en el món laboral, però també en el personal. Estem en constant creixement i millora per oferir un servei personalitzat complet, àgil i competitiu, però, sobretot, de qualitat que s’adapti a les teves necessitats.

Formalia

Formalia és una empresa especialitzada en l’organització d’accions formatives i en la gestió de la bonificació de la formació mitjançant els fons de la Fundació Estatal per a la Formació en l’Ocupació (FUNDAE). Ofereix formació en metodologia presencial, mixta i en línia en tots els àmbits de la Salut Preventiva.

Klynos

Klynos és una consultora especialitzada en la gestió de la salut. La seva àmplia experiència en aquest camp, amb clients empreses i particulars, busca la millora i manteniment de la salut i el benestar a tots els nivells, així com la prevenció de la malaltia i la incapacitat.

Alergocentre

Alergocentre és un centre mèdic de referència, amb 30 anys d’experiència, especialitzat en Al·lergologia que disposa d’un equip de professionals especialistes multidisciplinari dedicat de forma integral a la valoració i tractament de l’pacient al·lèrgic.

Zurbano Centro Clínico

Centre mèdic de referència a Madrid especialitzat en el diagnòstic per la imatge mitjançant radiologia simple, ecografia i medicina nuclear. El centre complementa aquesta especialitat mèdica amb altres que precisen d’aquests mitjans de diagnòstic per oferir un servei global a l’pacient (revisions mèdiques integrals, reumatologia, ginecologia, urologia …).

Klynos Vital

Centre mèdic de referència a Saragossa especialitzat en tractaments de fisioteràpia, mitjançant aplicació de massatges, manipulació física, pautes de moviment i aplicació d’agents físics naturals o artificials, i hidroteràpia, aprofitant les propietats i la resistència natural de l’aigua per a la rehabilitació funcional i millora de la mobilitat.

Wellbeing 4 All

La nostra experiència i coneixements, al costat de la nostra metodologia i tecnologia ens permet ser capaços de donar les eines necessàries a les empreses per millorar el benestar dels seus treballadors mitjançant la incorporació d’hàbits saludables en el seu dia a dia. Els nostres projectes són 100% personalitzats per a cada organització i comptem amb un ampli equip multidisciplinari compost per fisioterapeutes, nutricionistes i coaches que col·laboren per aconseguir l’èxit en cada projecte.

Scroll al inicio
Ir arriba